Sexy dama drugi dio

Larisa – Dubrovnik

Larisa – Dubrovnik

Moje ime je Larisa, iz Dubrovnika sam i tražim situiranog muškarca koji bih mi kupio pokoji poklon ili me počastio večerom. Obožavam izlaske, putovanja, druženje, zabavu. U krevetu volim isprobavati razne seks poze, sex igračke, perverzije.  ...

Sex Varaždin

Sex Varaždin

Vruća sam i neobuzdana, uvijek napaljena i željna, tražim Taticu da me kazni. Ne jamčim poslušnost, ali sigurna sam da ćemo pronaći nešto zajedničko. Varaždin i okolica. Javi mi se. Muškarci 25 do 50 godina. Poželjno 18+ cm, ali nije uvjet :). ...

Klara – Nova Gradiška

Klara – Nova Gradiška

Moje ime je Klara, tražim muškarca iz NG za seks. Veza me ne zanima. Molim da mi se jave muškarci od 20-40 godina. Ne smeta mi ako si oženjen. Parovi i djevojke stop!   Država stanovanja: Hrvatska Grad: Nova Gradiška Spol: Žensko Horoskopski...

Mirela

Mirela

O meni Vrući razgovori i napaljivanje. Iz Zagreba sam, ako se ne javljam sorry, radim. Na FB su mi neki rekli da nisu dobili mene kada su zvali. U tom slucaju prekinite i pokušaljte ponovno kasnije :). Hvala.   Država stanovanja: Hrvatska...

Tea

Tea

Šibenik i okolica - moje ime je Tea, tražim mušku osobu ili par za zajedničke vruće provode i druženje. Molim da mi se jave samo ozbiljni, na provokacije ne reagiram.   Država stanovanja: Hrvatska Grad: Šibenik Spol: Žensko Horoskopski znak:...

Prije nego to isto napišem, želio bih napomenuti da se događaji koje ću vam ispričati nisu stvarno dogodili meni, već su plod moje bujne mašte i mojih fantazija. Nadam se da ćete uživati ​​čitajući ih. Nastavak priče. Počela sam prelaziti priče koje sam čula, da je bila s tim i tim, nitko ništa konkretno nije rekao, ali odbijanja tipa su dolazila, nije bila dugo s tobom, sad će se početi igrati s tko god naiđe i takve stvari. Nisam se fokusirao na to sve do nedavno. Počeo sam pretpostavljati pretpostavljajući da je to valjano, napalio sam se, trebala sam je kao nikad prije, shvatio sam da me zapravo voli, zapravo prema njoj nisam osjećao ništa osim želje koja me u tom trenutku obuzela. .. . Vratila se nakon nekoliko trenutaka… . Shvatila sam da sam popila većinu lonca s pelinom, nisam se osjećala slomljeno i stvarno nisam imala puno granica, ali smogla sam snage i počela pričati o nama, proživjeli smo to itd.

Šteta što je tako završilo, dobio sam neke informacije o vezama, rekla mi je nešto, manje nego što sam znao, pitala je i mene, prosvijetlio sam je o Jovani i naglasio kako smo se seksali do jaja… . Fešta je bila u punom jeku, svi razbijeni, vise po sofama, prolijevaju se pića i ljube se, bacio sam pogled na nju, bila je briljantna.

Trebao sam je pomirisati, postao sam ovisan o njoj i prislonio svoje lice na njezino, nježno smo dodirnuli obraze, odmaknuo sam se i rekao, Molim te, prihvati moje isprike, morao sam, mirišeš super. Pogledali smo se, na trenutak ali očito… .
Uzeo sam je za ruku i odveo u kupaonicu, koja je bila ogromna, imala je ekstravagantnu tuš kabinu, unutra telefon i sve. Zaključao sam ulaz, stavio je blizu vozila i počeo ljubiti, ljubio sam vidno superiornije nego prije, shvatio sam da ona to vidi, nisam se suzdržao, podigao sam joj haljinu i uhvatio je za guzicu, poljubio sam je u vrat, osjetio njena aroma koja me sve više palila, stavio sam traku sa strane i počeo joj gnječiti klitoris, bila je mokra, imao sam osjećaj da bi me trebala odbiti, ali nije, počeo sam kružiti po otvoru s mojim prstom, nije se slagala, nije bila besprijekorna.

Stenjala je, okrenuo sam je i visio nad mašinom, sagnuo sam se i odlučio je odmah odvesti do vrhunca, okrenuo sam se, skinuo joj remen i počeo je lizati pozadi, uživao sam u tome, imao sam superiornu metodologiju, napravio sam par stvari za koje sam znao da će je izluditi, jebao sam je jezikom povremeno prelazeći preko guzice, kao nenamjerno, okrenuo sam je i podigao na mašinu, usisao sam joj klitoris u usta i počeo snažno lizati jezikom sam joj zgnjecio dva prsta, gnjececi gornju stranu, uhvatila me za glavu i pocela svrsavati, odmah sam ustao, izvadio kurac i poceo da je jebem. Mogao bih nabrajati ozbiljno dugo i želio sam joj to pokazati, vjerovao sam da me treba, učinkovito sam ušao u nju, bila je mokra i upravo raširena prstima, neprestano sam je brzo razbijao, a nakon toga duboka i tvrda, dok sam ja bila glavna, mogu izdržati brzinu puno duže.

Opet sam je zgrabio i okrenuo, jebao sam je otpozadi, rukama sam je namjestio tako da imam perspektivu ulaska kurca, ostali smo dugo, uhvatio sam je za male sise i stiskao njezin klitoris, osjećam se kao da je u biti zamotan. Spustio sam je na pod, bila je tu delikatna prostirka koja je bila stvarno udobna, raširio sam joj noge i nastavio, nisam joj dao da se odmori, u normalnim uvjetima završio bih davno u prošlosti, kako god mogao ne dopustiti to. Podigao sam joj jednu nogu,zagrlio je i udario je najjače moguće,super jako,zastenjala je neobično,to me je još više napalilo,stavio sam joj dvije noge na ramena i nastavio,osjećao sam da ću svršiti, Spustio sam joj noge, spustio se ispred njenog lica i stavio joj svoj kurac u usta Počeo sam je jebati u usta Nikada to nisam radio Nikada nisam ni pomislio da pokušam ali u tom trenutku stvarno nisam mislio da ću svršiti njezina usta (shvaćam da je definitivno mogla bez toga, u biti joj je bilo muka od toga kad god se to spomenulo) i namazala lice glinom..

Oboje smo ustali, ona je odmah isprala usta i umila se, razumio sam da me popodne morala otjerati, ali razumijem da je to proživjela i radije se ne bi kockala sa mnom ako je ne dobijem za paru. dugo dugo, priznala je igru ​​. Pitao sam je kako stvari stoje, rekla je da ima samo jednu osobu i da je spavala s njim samo dva puta ili više, rekla je da je jako boli, ali je bilo nevjerojatno.. . Brže-bolje, odvezao sam se do njene kuće, ugasio sam garažu, zamolio je da me udari prije nego što ode, ona me udarila po ramenu i počela vikati da sam radnik. Pitao sam je planira li zvati tu radnicu, nacerila se, poljubila me i rekla očito… .

Sexy adresar

Larisa – Dubrovnik

Larisa – Dubrovnik

Moje ime je Larisa, iz Dubrovnika sam i tražim situiranog muškarca koji bih mi kupio pokoji poklon ili me počastio večerom. Obožavam izlaske, putovanja, druženje, zabavu. U krevetu volim isprobavati razne seks poze, sex igračke, perverzije.

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 99)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Grad: Dubrovnik
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Rak
Visina: 173 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 99)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

Tagovi: Ona traži njega Dubrovnik, ona traži njega, upoznavanje Dubrovnik, sex Dubrovnik, Djevojke za seks Dubrovnik

Sex Varaždin

Sex Varaždin

Vruća sam i neobuzdana, uvijek napaljena i željna, tražim Taticu da me kazni. Ne jamčim poslušnost, ali sigurna sam da ćemo pronaći nešto zajedničko. Varaždin i okolica. Javi mi se. Muškarci 25 do 50 godina. Poželjno 18+ cm, ali nije uvjet :).

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 98)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Grad: Varaždin
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Blizanci
Visina: 178 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Plava
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 98)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

Tagovi: Ona traži njega Varaždin, ona traži njega, upoznavanje Varaždin, sex Varaždin, Djevojke za seks Varaždin

Klara – Nova Gradiška

Klara – Nova Gradiška

Moje ime je Klara, tražim muškarca iz NG za seks. Veza me ne zanima. Molim da mi se jave muškarci od 20-40 godina. Ne smeta mi ako si oženjen. Parovi i djevojke stop!

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 97)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Grad: Nova Gradiška
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Bik
Visina: 169 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Smeđa
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 97)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

Tagovi: Ona traži njega Nova Gradiška, ona traži njega, upoznavanje Nova Gradiška, sex Nova Gradiška, Djevojke za seks Nova Gradiška