Nuru masaža

Lory

Lory

O meni Medicinska sestra, volim dobru zabavu, maženje, druženje. Ako si za druženje i upoznavanje javi mi se.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 171 cm Izgled: Normalan Boja...

Karla

Karla

O meni Pusa   Država stanovanja: Hrvatska Županija stanovanja: Zagreb Mjesto stanovanja: Zagreb Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 172 cm Izgled: Normalan Boja očiju: Zelena Boja kose: Plava Ljubavni status: Slobodna Sexualna...

Nika

Nika

O meni Tražim zanimljivog muškarca za upoznavanje, ako se svidimo možda i nešto više. Volim zanimljive razgovore s duhovitim i pametnim osobama. Molim da me ne zovu muškarci s jedinim ciljem da me povale, nisam takva i zaobiđite me u veoma velikom luku....

Marta

Marta

O meni Nazovi me i upoznaj me. Ako voliš seks kontakte, priče, druženja, tu sam za tebe. Tražim: vezu, avanturu, zabavu.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 169 cm Izgled:...

Anita

Anita

O meni Djevojka izraženih oblina traži muškarca koji bih joj ostvario fantazije. Slobodna sam, zaposlena, imam svoj prostor.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 160 cm Izgled:...

Što je Nuru masaža i kako se izvodi?

Nuru masaža je jedna od najpopularnijih vrsta masaža u svijetu. Potječe iz Japana, a riječ “nuru” na japanskom znači “klizav”. Ova masaža se izvodi uz pomoć posebnog gela koji se nanosi na tijelo klijenta i terapeuta.

Gel je napravljen od morskih algi i ima klizavu teksturu koja omogućuje terapeutu da se lako kreće po tijelu klijenta. Nuru masaža se izvodi na velikom madracu koji je prekriven posebnom folijom koja sprječava prodiranje gela u madrac. Klijent leži na leđima dok terapeut koristi svoje tijelo kako bi izvodio masažu. Terapeut koristi svoje ruke, noge, stražnjicu i grudi kako bi stimulirao tijelo klijenta. Ova masaža je vrlo senzualna i može biti vrlo intimna, stoga je važno da klijent i terapeut imaju povjerenja jedan u drugoga. Masaža koja se koristi u Nuru tehnici pruža mnoge dobrobiti za tijelo i um.

Gel koji se koristi u masaži ima hidratantna svojstva i pomaže u održavanju zdrave kože. Masaža također pomaže u smanjenju stresa i napetosti u tijelu. Klijenti koji su iskusili Nuru masažu često opisuju osjećaj duboke opuštenosti i zadovoljstva. Kada odabirete terapeuta za Nuru masažu, važno je provjeriti njihovo iskustvo i obrazovanje.

Terapeut bi trebao biti obučen za izvođenje ove vrste masaže i imati dobre recenzije od klijenata. Također je važno da se osjećate ugodno s terapeutom i da imate povjerenja u njih. Masaža koja se smatra vrlo intimnom zahtijeva da se tijekom cijelog procesa osjećate sigurno i ugodno. Ukratko, senzualna i intimna vrsta masaže koja se izvodi uz pomoć posebnog gela je poznata kao Nuru masaža. Ova masaža ima brojne prednosti za tijelo i um, uključujući hidrataciju kože i smanjenje stresa. Kada odabirete terapeuta za Nuru masažu, važno je provjeriti njihovo iskustvo i obrazovanje te osjećati se ugodno i sigurno tijekom cijelog procesa.

 

Prednosti Nuru masaže za tijelo i um

Nuru masaža je vrsta masaže koja pruža brojne prednosti za tijelo i um. Ova masaža se izvodi uz pomoć posebnog gela koji se nanosi na tijelo klijenta i terapeuta. Gel ima hidratantna svojstva i pomaže u održavanju zdrave kože.

Masaža također pomaže u smanjenju stresa i napetosti u tijelu. Jedna od glavnih prednosti Nuru masaže je hidratacija kože. Gel koji se koristi u masaži ima hidratantna svojstva koja pomažu u održavanju zdrave kože. Ova masaža je posebno korisna za osobe koje imaju suhu kožu ili kožu koja je izložena štetnim utjecajima okoline. Gel se nanosi na tijelo klijenta i terapeuta, što omogućuje hidrataciju kože tijekom cijelog procesa masaže. Nuru masaža također pomaže u smanjenju stresa i napetosti u tijelu.

Ova masaža je vrlo senzualna i može biti vrlo intimna, što pomaže u opuštanju tijela i uma. Terapeut koristi svoje tijelo kako bi izvodio masažu, što omogućuje duboko opuštanje mišića i smanjenje napetosti u tijelu. Klijenti koji su iskusili Nuru masažu često opisuju osjećaj duboke opuštenosti i zadovoljstva. Osim što hidratizira kožu i smanjuje stres, ova vrsta masaže također može poboljšati cirkulaciju krvi.

Masaža potiče protok krvi u tijelu, što može pomoći u smanjenju bolova i upala. Također može pomoći u poboljšanju raspoloženja i smanjenju simptoma depresije. Jedna vrsta masaže koja je vrlo senzualna i intimna te pruža brojne prednosti za tijelo i um. Hidratacija kože, smanjenje stresa i poboljšanje cirkulacije krvi samo su neke od prednosti koje ova masaža pruža. Klijenti koji su iskusili Nuru masažu često opisuju osjećaj duboke opuštenosti i zadovoljstva, što je dokaz da ova masaža može biti vrlo korisna za tijelo i um.

 

Kako odabrati pravog terapeuta za Nuru masažu?

Kada odabirete terapeuta za Nuru masažu, važno je provjeriti njihovo iskustvo i obrazovanje. Terapeut bi trebao biti obučen za izvođenje ove vrste masaže i imati dobre recenzije od klijenata. Također je važno da se osjećate ugodno s terapeutom i da imate povjerenja u njih.

Masaža koja se smatra vrlo intimnom zahtijeva da se tijekom cijelog procesa osjećate sigurno i ugodno. Kada tražite terapeuta za Nuru masažu, možete početi s pretraživanjem interneta. Mnogi terapeuti imaju web stranice na kojima možete pronaći informacije o njihovom iskustvu, obrazovanju i cijenama. Također možete provjeriti recenzije drugih klijenata kako biste dobili bolju ideju o tome što možete očekivati od terapeuta. Kada pronađete terapeuta koji vam se sviđa, važno je postaviti neka pitanja prije nego što se odlučite za masažu.

Možete pitati o njihovom iskustvu s Nuru masažom, koliko dugo su u poslu i koje vrste tehnika koriste tijekom masaže. Također možete pitati o cijenama i trajanju masaže kako biste bili sigurni da se uklapa u vaš proračun i raspored. Kada odaberete terapeuta za Nuru masažu, važno je da se osjećate ugodno i sigurno tijekom cijelog procesa. Terapeut bi trebao biti profesionalan i pažljiv te bi trebao poštovati vaše granice.

Ako se osjećate nelagodno tijekom masaže, važno je da to odmah kažete terapeutu kako bi se situacija mogla riješiti. Ukratko, kada odabirete terapeuta za Nuru masažu, važno je provjeriti njihovo iskustvo i obrazovanje te osjećati se ugodno i sigurno tijekom cijelog procesa. Pretraživanje interneta, provjera recenzija drugih klijenata i postavljanje pitanja terapeutu mogu vam pomoći da pronađete pravog terapeuta za vas. Kada pronađete terapeuta koji vam se sviđa, važno je da se osjećate ugodno i sigurno tijekom cijelog procesa masaže.

Sexy adresar

Lory

Lory

O meni

Medicinska sestra, volim dobru zabavu, maženje, druženje. Ako si za druženje i upoznavanje javi mi se.

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 8)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Županija stanovanja: Zagreb
Mjesto stanovanja: Zagreb
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Strijelac
Visina: 171 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Plava
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 8)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min
Nika

Nika

O meni

Tražim zanimljivog muškarca za upoznavanje, ako se svidimo možda i nešto više. Volim zanimljive razgovore s duhovitim i pametnim osobama. Molim da me ne zovu muškarci s jedinim ciljem da me povale, nisam takva i zaobiđite me u veoma velikom luku.

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 10)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Županija stanovanja: –
Mjesto stanovanja: –
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Vodenjak
Visina: 167 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Smeđa
Ljubavni status: Slobodna
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 10)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min