Najbolje tehnike ljubljenja s curom

Lory

Lory

O meni Medicinska sestra, volim dobru zabavu, maženje, druženje. Ako si za druženje i upoznavanje javi mi se.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 171 cm Izgled: Normalan Boja...

Karla

Karla

O meni Pusa   Država stanovanja: Hrvatska Županija stanovanja: Zagreb Mjesto stanovanja: Zagreb Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 172 cm Izgled: Normalan Boja očiju: Zelena Boja kose: Plava Ljubavni status: Slobodna Sexualna...

Nika

Nika

O meni Tražim zanimljivog muškarca za upoznavanje, ako se svidimo možda i nešto više. Volim zanimljive razgovore s duhovitim i pametnim osobama. Molim da me ne zovu muškarci s jedinim ciljem da me povale, nisam takva i zaobiđite me u veoma velikom luku....

Marta

Marta

O meni Nazovi me i upoznaj me. Ako voliš seks kontakte, priče, druženja, tu sam za tebe. Tražim: vezu, avanturu, zabavu.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 169 cm Izgled:...

Anita

Anita

O meni Djevojka izraženih oblina traži muškarca koji bih joj ostvario fantazije. Slobodna sam, zaposlena, imam svoj prostor.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 160 cm Izgled:...

Tehnike ljubljenja koje će je ostaviti bez daha

Ljubljenje je jedan od najintimnijih oblika izražavanja ljubavi i strasti. Kada se radi na pravi način, ljubljenje može biti nezaboravno iskustvo za obje strane. Ako želite da vaša cura ostane bez daha, evo nekoliko tehnika koje biste trebali isprobati. Prvo, počnite polako. Nema potrebe žuriti.

Počnite s nježnim poljupcima na usnama i postupno povećavajte intenzitet. Pustite da se stvari razvijaju prirodno i neka vaša cura osjeti da joj pružate punu pažnju. Drugo, koristite ruke. Ne morate se ograničiti samo na usne. Koristite ruke da dodirnete njezino lice, kosu ili vrat.

To će joj pokazati da ste strastveni i da želite da se osjeća posebno. Treće, eksperimentirajte s različitim vrstama poljubaca. Možete isprobati francuski poljubac, poljubac leptira ili poljubac na obraz. Važno je da se osjećate ugodno i da se prilagodite njezinim reakcijama. Četvrto, ne zaboravite na jezik. Kada se radi na pravi način, upotreba jezika može biti vrlo senzualna.

Nježno dodirujte jezikom njezine usne i postupno povećavajte intenzitet. Peto, slušajte njezine reakcije. Ako primijetite da joj se ne sviđa nešto što radite, prestanite. Važno je da se osjeća ugodno i da uživa u iskustvu. Ukratko, poljubac je vještina koja zahtijeva vježbu i strpljenje. Ako se pravilno izvodi, može biti nezaboravno iskustvo za obje strane. Slijedite ove tehnike i uživajte u svakom poljupcu.

 

Kako usavršiti svoje ljubljenje i uživati u svakom poljupcu

Ljubljenje je umjetnost koju je potrebno usavršiti kako bi se postiglo nezaboravno iskustvo. Ako želite uživati u svakom poljupcu, evo nekoliko tehnika koje biste trebali isprobati. Prvo, usredotočite se na svoje disanje. Duboko udahnite prije nego što počnete ljubiti i pokušajte se opustiti.

To će vam pomoći da se usredotočite na trenutak i da se potpuno prepustite iskustvu. Drugo, koristite različite vrste poljubaca. Možete isprobati nježne poljupce, strastvene poljupce ili poljupce s jezikom. Važno je da se prilagodite njezinim reakcijama i da se usredotočite na njezine potrebe. Treće, koristite ruke. Nježno dodirujte njezino lice, kosu ili vrat.

To će joj pokazati da joj pružate punu pažnju i da ste strastveni. Četvrto, koristite oči. Gledajte je u oči dok ljubite i pokušajte se usredotočiti samo na nju. To će joj pokazati da joj pružate punu pažnju i da ste prisutni u trenutku. Peto, budite strastveni.

Ne bojte se pokazati svoje osjećaje i strasti. To će joj pokazati da ste iskreni i da želite da se osjeća posebno. Ukratko, ljubljenje je umjetnost koju je potrebno usavršiti. Koristite ove tehnike kako biste uživali u svakom poljupcu i kako biste pokazali svojoj curi koliko vam je stalo do nje. Budite prisutni u trenutku i prepustite se iskustvu.

 

Tajne strasti: Kako ljubiti strastveno i nezaboravno

Ljubljenje je jedan od najintimnijih oblika izražavanja ljubavi i strasti. Ako želite da vaše ljubljenje bude strastveno i nezaboravno, evo nekoliko tajni koje biste trebali isprobati. Prvo, usredotočite se na njezine usne. Nježno dodirujte njezine usne i pokušajte se usredotočiti samo na njih.

To će joj pokazati da joj pružate punu pažnju i da ste strastveni. Drugo, koristite ruke. Nježno dodirujte njezino tijelo dok ljubite i pokušajte se usredotočiti samo na nju. To će joj pokazati da joj pružate punu pažnju i da ste strastveni. Treće, koristite jezik. Nježno dodirujte jezikom njezine usne i postupno povećavajte intenzitet.

To će joj pokazati da ste strastveni i da želite da se osjeća posebno. Četvrto, koristite zvukove. Nježno šapnite njezino ime dok ljubite ili izdahnite duboko. To će joj pokazati da ste prisutni u trenutku i da uživate u iskustvu. Peto, budite strpljivi.

Nemojte žuriti s fizičkim kontaktom i dopustite da se veza razvija spontano. To će joj pokazati da ste strpljivi i da želite da se osjeća ugodno. Ukratko, poljubac je vještina koja zahtijeva strpljenje i pažnju. Koristite ove tajne kako biste ljubili strastveno i nezaboravno. Budite prisutni u trenutku i pokažite svojoj curi koliko vam je stalo do nje.

Sexy adresar

Lory

Lory

O meni

Medicinska sestra, volim dobru zabavu, maženje, druženje. Ako si za druženje i upoznavanje javi mi se.

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 8)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Županija stanovanja: Zagreb
Mjesto stanovanja: Zagreb
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Strijelac
Visina: 171 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Plava
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 8)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min
Nika

Nika

O meni

Tražim zanimljivog muškarca za upoznavanje, ako se svidimo možda i nešto više. Volim zanimljive razgovore s duhovitim i pametnim osobama. Molim da me ne zovu muškarci s jedinim ciljem da me povale, nisam takva i zaobiđite me u veoma velikom luku.

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 10)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Županija stanovanja: –
Mjesto stanovanja: –
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Vodenjak
Visina: 167 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Smeđa
Ljubavni status: Slobodna
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 10)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min