Kako znati da se sviđam curi?

Mihaela – erotska masaža

Mihaela – erotska masaža

O meni Brineta velikih grudi traži mušku osobu za diskretno druženje. Pružam opuštajuće i erotske masaže (bez naknade). Volim sportske tipove. Pusa   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: ...

Ivančica

Ivančica

O meni Slobodna plavuša traži slobodnog muškarca koji bih podijelio vrijeme i ljubav sa mnom. Moguća ozbiljna veza. Pusa   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 172 cm Izgled:...

Gina

Gina

O meni Radim kao teta u vrtiću, inaće zabavna i komunikativna. Tražim isto tako komunikativnog muškarca za druženje i zabavu, možda i nešto ozbiljnije.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak:...

Maja

Maja

O meni Moje ime je Maja, usamljena djevojka, želi upoznati mušku osobu za vezu.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 172 cm Izgled: Normalan Boja očiju: Zelena Boja kose: Smeđa...

Lory

Lory

O meni Medicinska sestra, volim dobru zabavu, maženje, druženje. Ako si za druženje i upoznavanje javi mi se.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 171 cm Izgled: Normalan Boja...

Signali koji ukazuju da se curi sviđate

Kako znati da se sviđam curi? Kada se zaljubimo, često se pitamo da li je osoba koja nam se sviđa osjeća isto prema nama. Ponekad je teško razumjeti signale koje nam šalju, ali postoje neki znakovi koji ukazuju da se curi sviđate. Jedan od najčešćih signala je često gledanje u vašem smjeru. Ako primijetite da vas cura često gleda, to može biti znak da joj se sviđate. Također, ako se često smije vašim šalama i ponaša se opušteno u vašem društvu, to može biti znak da se osjeća privlačno prema vama. Drugi signal koji ukazuje na to da se curi sviđate je često traženje vašeg društva. Ako vas često poziva da se družite ili vas traži na društvenim mrežama, to može biti znak da joj se sviđate.

Također, ako vas često pita o vašem životu i interesima, to može biti znak da se zanima za vas. Treći signal koji ukazuje na to da se curi sviđate je često dodirivanje. Ako vas cura često dodiruje dok razgovarate ili se smiješite, to može biti znak da se osjeća privlačno prema vama. Također, ako vas često traži da je zagrlite ili držite za ruku, to može biti znak da želi biti bliska s vama. Ukratko, postoje neki znakovi koji ukazuju na to da se curi sviđate, kao što su često gledanje u vašem smjeru, traženje vašeg društva i često dodirivanje. Međutim, važno je imati na umu da ovi signali ne moraju uvijek značiti da se curi stvarno sviđate. Stoga, prije nego što donesete zaključak, pokušajte bolje upoznati curu i vidjeti kako se ponaša u različitim situacijama.

 

Kako privući pažnju i pokazati da se i vama sviđa

Kako privući pažnju i pokazati da se i vama sviđa? Ako ste primijetili da se curi sviđate, ali ne znate kako privući njenu pažnju i pokazati da se i vama sviđa, postoje neke stvari koje možete učiniti. Prvo, pokušajte biti samouvjereni i opušteni u njenom društvu. Pokažite joj da ste zanimljiva osoba s kojom bi bilo ugodno provoditi vrijeme. Također, pokušajte biti pažljivi i slušati što ona govori.

Postavljajte joj pitanja o njenim interesima i životu, i pokažite joj da vas zanima ono što ima za reći. Drugo, pokušajte biti romantični. To ne znači da morate biti pretjerano sladunjav ili kupovati skupe poklone. Umjesto toga, pokušajte biti pažljivi i osjetljivi na njenim potrebama.

Možete joj napisati lijepu poruku ili joj pokloniti nešto što će joj se svidjeti. Važno je da pokažete da ste zainteresirani za nju i da vam je stalo do nje. Treće, pokušajte biti zabavni i kreativni. Organizirajte neku aktivnost koja će joj se svidjeti, poput odlaska na koncert ili izleta u prirodu.

Također, možete joj pokazati svoju kreativnu stranu tako što ćete joj napisati pjesmu ili joj napraviti nešto ručno. Ukratko, ako želite privući pažnju cure koja vam se sviđa, pokušajte biti samouvjereni, pažljivi, romantični, zabavni i kreativni. Važno je da pokažete da ste zainteresirani za nju i da vam je stalo do nje. Međutim, nemojte biti previše napadni ili agresivni, jer to može imati suprotan učinak. Budite strpljivi i pustite da se stvari razvijaju prirodno.

 

Kako se nositi s odbijanjem i nastaviti dalje

Kako se nositi s odbijanjem i nastaviti dalje? Iako se nadamo da će se curi koja nam se sviđa svidjeti i mi njoj, ponekad se dogodi da budemo odbijeni. To može biti vrlo bolno i teško se nositi s tim, ali postoje neke stvari koje možete učiniti kako biste se lakše nosili s odbijanjem. Prvo, prihvatite da se nekome jednostavno ne možete svidjeti. To ne znači da ste loša osoba ili da ne zaslužujete ljubav.

Jednostavno se dogodi da se nekome ne sviđate na način na koji biste željeli. Drugo, nemojte se previše fokusirati na odbijanje. Umjesto toga, pokušajte se usredotočiti na druge stvari koje vas čine sretnima. Bavite se hobijima, družite se s prijateljima i radite stvari koje volite.

To će vam pomoći da se osjećate bolje i da se lakše nosite s odbijanjem. Treće, nemojte se bojati tražiti pomoć ako vam je teško. Razgovarajte s prijateljima ili obitelji o tome kako se osjećate. Možda će vam biti lakše ako se otvorite i podijelite svoje osjećaje s nekim. Četvrto, nemojte odustati od traženja ljubavi.

Samo zato što vas je jedna osoba odbila, ne znači da nećete pronaći nekoga tko će vam se svidjeti i tko će se zaljubiti u vas. Nastavite upoznavati nove ljude i otvoreni budite za nove mogućnosti. Ukratko, odbijanje može biti vrlo bolno, ali važno je prihvatiti da se nekome jednostavno ne možete svidjeti. Nemojte se previše fokusirati na odbijanje, već se usredotočite na druge stvari koje vas čine sretnima. Nemojte se bojati tražiti pomoć ako vam je teško i nemojte odustati od traženja ljubavi.

Sexy adresar

Mihaela – erotska masaža

Mihaela – erotska masaža

O meni

Brineta velikih grudi traži mušku osobu za diskretno druženje. Pružam opuštajuće i erotske masaže (bez naknade). Volim sportske tipove. Pusa

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 22)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Županija stanovanja: Varaždinska
Mjesto stanovanja: Varaždin
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Vodenjak
Visina: 175 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 22)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min
Ivančica

Ivančica

O meni

Slobodna plavuša traži slobodnog muškarca koji bih podijelio vrijeme i ljubav sa mnom. Moguća ozbiljna veza. Pusa

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 5)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Županija stanovanja: Zagreb
Mjesto stanovanja: Zagreb
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Djevica
Visina: 172 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Plava
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 5)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min
Gina

Gina

O meni

Radim kao teta u vrtiću, inaće zabavna i komunikativna. Tražim isto tako komunikativnog muškarca za druženje i zabavu, možda i nešto ozbiljnije.

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 6)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Županija stanovanja: Zagreb
Mjesto stanovanja: Zagreb
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Vaga
Visina: 173 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Smeđa
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 6)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min