Kako prići curi?

Gina

Gina

O meni Radim kao teta u vrtiću, inaće zabavna i komunikativna. Tražim isto tako komunikativnog muškarca za druženje i zabavu, možda i nešto ozbiljnije.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak:...

Maja

Maja

O meni Moje ime je Maja, usamljena djevojka, želi upoznati mušku osobu za vezu.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 172 cm Izgled: Normalan Boja očiju: Zelena Boja kose: Smeđa...

Lory

Lory

O meni Medicinska sestra, volim dobru zabavu, maženje, druženje. Ako si za druženje i upoznavanje javi mi se.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 171 cm Izgled: Normalan Boja...

Karla

Karla

O meni Pusa   Država stanovanja: Hrvatska Županija stanovanja: Zagreb Mjesto stanovanja: Zagreb Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 172 cm Izgled: Normalan Boja očiju: Zelena Boja kose: Plava Ljubavni status: Slobodna Sexualna...

Nika

Nika

O meni Tražim zanimljivog muškarca za upoznavanje, ako se svidimo možda i nešto više. Volim zanimljive razgovore s duhovitim i pametnim osobama. Molim da me ne zovu muškarci s jedinim ciljem da me povale, nisam takva i zaobiđite me u veoma velikom luku....

Kako prići curi bez straha i nervoze?

Kodpristupacuri mnogi muškarci osjećaju strah i nervozu. To je sasvim normalno, jer se radi o situaciji u kojoj se otvara mogućnost za odbijanje. Međutim, postoji nekoliko načina kako se može smanjiti taj strah i nervoza te kako se može prići curi na opušteniji način. Prvi korak je da se pripremite. Prije nego što priđete curi, razmislite o tome što ćete reći i kako ćete se ponašati.

Također, pokušajte se opustiti i ne razmišljati previše o tome što bi moglo poći po zlu. Umjesto toga, fokusirajte se na pozitivne stvari i na to što želite postići. Drugi korak je da se usredotočite na nju. Kada priđete curi, pokušajte se usredotočiti na nju i na ono što govori. Slušajte je pažljivo i postavljajte joj pitanja. Tako ćete joj pokazati da vas zanima i da je cijenite. Treći korak je da budete samopouzdani.

Samopouzdanje je ključno kada se radi o prići curi. Ako ste samopouzdani, ona će to primijetiti i bit će joj privlačno. Stoga, pokušajte se opustiti i biti sigurni u sebe. Četvrti korak je da budete iskreni. Kada priđete curi, budite iskreni i otvoreni.

Nemojte pokušavati biti netko drugi ili se pretvarati da ste nešto što niste. To će samo dovesti do problema kasnije. Peti korak je da budete spremni na odbijanje. Kada priđete curi, postoji mogućnost da će vas odbiti. To je sasvim normalno i ne smijete se osjećati loše zbog toga. Umjesto toga, prihvatite to kao dio igre i nastavite dalje. Ukratko, kako prići curi bez straha i nervoze? Pripremite se, usredotočite se na nju, budite samopouzdani, budite iskreni i budite spremni na odbijanje. Slijedeći ove korake, možete prići curi na opušteniji način i povećati svoje šanse za uspjeh.

 

Kako prići curi na pravi način i ostaviti dobar prvi dojam?

Kada priđete curi, važno je da to učinite na pravi način i ostavite dobar prvi dojam. Prvi dojam je ključan jer će on odrediti kako će se dalje razvijati vaš odnos s tom curom. Prvi korak u prići curi na pravi način je da budete pažljivi prema njoj. Pokažite joj da je slušate i da vam je stalo do onoga što govori.

Postavljajte joj pitanja i pokušajte se zainteresirati za nju kao osobu. Drugi korak je da budete pristojni i kulturni. Ponašajte se prema njoj s poštovanjem i nemojte je uvrijediti na bilo koji način. Budite pristojni i kulturni u svojim postupcima i riječima. Treći korak je da budete smireni i opušteni. Nemojte se previše uzbuđivati ili biti previše nervozni.

Pokušajte se opustiti i biti smireni. To će joj pokazati da ste sigurni u sebe i da ste opušteni u njezinom društvu. Četvrti korak je da budete zabavni. Pokušajte se nasmijati i zabaviti s njom.

Budite duhoviti i pokažite joj da možete biti zabavni i zanimljivi. Peti korak je da budete iskreni. Budite iskreni u svojim namjerama i ne pokušavajte je zavarati. Ako želite nešto više od prijateljstva, recite joj to otvoreno i iskreno. Ukratko, kako prići curi na pravi način i ostaviti dobar prvi dojam? Budite pažljivi prema njoj, budite pristojni i kulturni, budite smireni i opušteni, budite zabavni i budite iskreni. Slijedeći ove korake, možete ostaviti dobar prvi dojam i povećati svoje šanse za uspjeh.

 

Kako prići curi koju već poznajem, ali ne znam kako joj izraziti svoje osjećaje?

Kada pričamo kako prići curi koju već poznajemo, ali ne znamo kako joj izraziti svoje osjećaje, situacija može biti malo složenija. Međutim, postoje neki koraci koje možete slijediti kako biste joj izrazili svoje osjećaje na pravi način. Prvi korak je da budete sigurni u svoje osjećaje. Prije nego što joj izrazite svoje osjećaje, budite sigurni da su oni iskreni i da stvarno želite biti s njom. Nemojte joj izraziti svoje osjećaje samo zato što se osjećate usamljeno ili zato što želite nekoga da vam drži društvo. Drugi korak je da budete oprezni.

Prije nego što joj izrazite svoje osjećaje, razmislite o tome kako će ona reagirati. Ako mislite da bi mogla biti zainteresirana za vas, možete joj izraziti svoje osjećaje na otvoren i iskren način. Međutim, ako mislite da ne bi bila zainteresirana, možda je bolje da zadržite svoje osjećaje za sebe. Treći korak je da budete iskreni. Kada joj izrazite svoje osjećaje, budite iskreni i otvoreni.

Recite joj kako se osjećate i zašto želite biti s njom. Nemojte pokušavati je zavarati ili joj reći ono što mislite da želi čuti. Četvrti korak je da budete spremni na odbijanje. Kada joj izrazite svoje osjećaje, postoji mogućnost da će vas odbiti. To je sasvim normalno i ne smijete se osjećati loše zbog toga.

Umjesto toga, prihvatite to kao dio igre i nastavite dalje. Peti korak je da budete strpljivi. Ako ona ne odgovori odmah na vaše izražavanje osjećaja, budite strpljivi i dajte joj vremena da razmisli. Nemojte je pritiskati ili je tjera na nešto što ne želi. Ukratko, kako prići curi koju već poznajem, ali ne znam kako joj izraziti svoje osjećaje? Budite sigurni u svoje osjećaje, budite oprezni, budite iskreni, budite spremni na odbijanje i budite strpljivi. Slijedeći ove korake, možete joj izraziti svoje osjećaje na pravi način i povećati svoje šanse za uspjeh.

Sexy adresar

Gina

Gina

O meni

Radim kao teta u vrtiću, inaće zabavna i komunikativna. Tražim isto tako komunikativnog muškarca za druženje i zabavu, možda i nešto ozbiljnije.

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 6)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Županija stanovanja: Zagreb
Mjesto stanovanja: Zagreb
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Vaga
Visina: 173 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Smeđa
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 6)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min
Lory

Lory

O meni

Medicinska sestra, volim dobru zabavu, maženje, druženje. Ako si za druženje i upoznavanje javi mi se.

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 8)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Županija stanovanja: Zagreb
Mjesto stanovanja: Zagreb
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Strijelac
Visina: 171 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Plava
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 8)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min