Kako flertovati s curom?

Ivančica

Ivančica

O meni Slobodna plavuša traži slobodnog muškarca koji bih podijelio vrijeme i ljubav sa mnom. Moguća ozbiljna veza. Pusa   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 172 cm Izgled:...

Gina

Gina

O meni Radim kao teta u vrtiću, inaće zabavna i komunikativna. Tražim isto tako komunikativnog muškarca za druženje i zabavu, možda i nešto ozbiljnije.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak:...

Maja

Maja

O meni Moje ime je Maja, usamljena djevojka, želi upoznati mušku osobu za vezu.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 172 cm Izgled: Normalan Boja očiju: Zelena Boja kose: Smeđa...

Lory

Lory

O meni Medicinska sestra, volim dobru zabavu, maženje, druženje. Ako si za druženje i upoznavanje javi mi se.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 171 cm Izgled: Normalan Boja...

Karla

Karla

O meni Pusa   Država stanovanja: Hrvatska Županija stanovanja: Zagreb Mjesto stanovanja: Zagreb Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 172 cm Izgled: Normalan Boja očiju: Zelena Boja kose: Plava Ljubavni status: Slobodna Sexualna...

Kako započeti flert s curom?

Flertanje je umjetnost koja se može naučiti, a započinje s pristupom. Prvi korak u flertanju s curom je da joj pokažete da ste zainteresirani za nju.

To možete učiniti na različite načine, poput komplimentiranja njezine odjeće ili frizure, ili jednostavno razgovarajući s njom o nečemu što vas zanima. Kada se upuštate u razgovor s djevojkom, bitno je da imate samopouzdanja i budete opušteni. Ako ste nervozni ili nesigurni, to će se vjerojatno primijetiti i može odbiti curu. Umjesto toga, pokušajte biti smireni i prirodni u svojim interakcijama s njom. Jedan od najboljih načina za početak upoznavanja s djevojkom je da se nasmijete i budete prijateljski nastrojeni.

To će joj pokazati da ste otvoreni i pristupačni, što će joj dati samopouzdanje da se otvori prema vama. Također, pokušajte biti pažljivi i slušajte što ona govori, jer će to pokazati da vam je stalo do nje i da ste zainteresirani za nju kao osobu. Kada započinjete razgovor s djevojkom koja vam se sviđa, bitno je da budete pažljivi i ne prelazite granice.

Nemojte biti previše agresivni ili nametljivi, jer to može odbiti curu. Umjesto toga, pokušajte biti suptilni i nežni u svojim interakcijama s njom. Ukratko, upuštanje u zavođenje s djevojkom zahtijeva da budeš samouvjeren, opušten i pažljiv. Budite prijateljski raspoloženi, slušajte što ona govori i pokažite joj da ste zainteresirani za nju kao osobu. Ako se pristojno približite, možete postaviti temelje za uspješno upoznavanje s djevojkom.

 

Kako održavati flert s curom?

Kada započnete flert s curom, važno je znati kako ga održavati. Flertanje je igra koja zahtijeva ravnotežu između suptilnosti i odlučnosti, a održavanje te ravnoteže ključno je za uspješno flertanje. Jedan od načina za održavanje privlačnosti prema curi je da budete zanimljivi i intrigantni.

Pokažite joj da imate svoje interese i strasti, i da ste strastveni u onome što radite. To će joj dati dojam da ste zanimljiva osoba koja ima puno toga za ponuditi. Također, pokušajte biti duhoviti i zabavni u svojim interakcijama s njom. Smijeh je sjajan način da se povežete s nekim, a ako možete nasmijati curu, to će joj pokazati da ste opušteni i da se dobro zabavljate. Bitno je da održavate kontakt očima i fizički kontakt.

Pogledajte je u oči dok razgovarate s njom, jer će to pokazati da ste zainteresirani za nju i da vam je stalo do onoga što govori. Također, pokušajte pronaći priliku za nježni dodir, poput laganih dodira po ruci ili ramenu, jer će to pokazati da ste zainteresirani za nju na intimniji način. Bitno je da ne budete previše nametljivi ili agresivni u svojim interakcijama s curom.

Koketiranje je aktivnost koja zahtijeva taktičnost i razumijevanje granica. Ako osjetite da cura nije zainteresirana ili da se osjeća nelagodno, pokušajte se povući i dati joj prostora. Ukratko, kako bi održali interes djevojke, potrebno je biti zanimljiv, duhovit i zabavan. Pokušajte održati kontakt očima i fizički kontakt, ali budite pažljivi i ne prelazite granice. Ako uspijete pronaći pravu mjeru između suptilnosti i samopouzdanja, možete stvoriti dobre preduvjete za uspješno upoznavanje s djevojkom.

 

Kako prepoznati kada je flert završio?

Kada flert završi, važno je prepoznati to i znati kako se ponašati. Flertanje je igra koja može imati različite ishode, a ako se ne završi uspješno, može dovesti do razočaranja i nelagode. Jedan od načina da shvatite da se flertanje bliži kraju jest da obratite pažnju na signale koje vam daje djevojka. Ako primijetite da se udaljava od vas, da ne odgovara na vaše poruke ili da se ponaša rezervirano prema vama, to su znakovi da je vaša romantična povezanost završila. Ako primijetite da više niste zainteresirani za djevojku, to ukazuje na kraj neke vrste privlačnosti. Možda ste shvatili da nemate zajedničkih interesa ili da jednostavno niste kompatibilni, i to je u redu.

Važno je da budete iskreni prema sebi i prema djevojci te da ne nastavljate koketirati ako više niste zainteresirani. Kada shvatite da je neobavezno druženje gotovo, važno je da se ponašate pristojno i poštujete djevojku. Nemojte je smetati ili inzistirati na nastavku koketiranja ako ona nije zainteresirana. Umjesto toga, pokušajte ostati prijatelji ako vam je to ugodno, ili se jednostavno povucite i krenite dalje. Ukratko, prepoznavanje kraja flerta je važno kako bi se izbjegle neugodne situacije i nelagode. Obratite pozornost na signale koje vam daje cura, i ako osjetite da je flert završio, budite iskreni prema sebi i prema njoj. Ponašajte se dostojanstveno i poštujte njezinu odluku, i nastavite dalje s pozitivnim stavom.

 

Sexy adresar

Ivančica

Ivančica

O meni

Slobodna plavuša traži slobodnog muškarca koji bih podijelio vrijeme i ljubav sa mnom. Moguća ozbiljna veza. Pusa

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 5)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Županija stanovanja: Zagreb
Mjesto stanovanja: Zagreb
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Djevica
Visina: 172 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Plava
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 5)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min
Gina

Gina

O meni

Radim kao teta u vrtiću, inaće zabavna i komunikativna. Tražim isto tako komunikativnog muškarca za druženje i zabavu, možda i nešto ozbiljnije.

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 6)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Županija stanovanja: Zagreb
Mjesto stanovanja: Zagreb
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Vaga
Visina: 173 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Smeđa
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 6)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min