Da li je varanje online dopisivanje s drugom curom?

Larisa – Dubrovnik

Larisa – Dubrovnik

Moje ime je Larisa, iz Dubrovnika sam i tražim situiranog muškarca koji bih mi kupio pokoji poklon ili me počastio večerom. Obožavam izlaske, putovanja, druženje, zabavu. U krevetu volim isprobavati razne seks poze, sex igračke, perverzije.  ...

Sex Varaždin

Sex Varaždin

Vruća sam i neobuzdana, uvijek napaljena i željna, tražim Taticu da me kazni. Ne jamčim poslušnost, ali sigurna sam da ćemo pronaći nešto zajedničko. Varaždin i okolica. Javi mi se. Muškarci 25 do 50 godina. Poželjno 18+ cm, ali nije uvjet :). ...

Klara – Nova Gradiška

Klara – Nova Gradiška

Moje ime je Klara, tražim muškarca iz NG za seks. Veza me ne zanima. Molim da mi se jave muškarci od 20-40 godina. Ne smeta mi ako si oženjen. Parovi i djevojke stop!   Država stanovanja: Hrvatska Grad: Nova Gradiška Spol: Žensko Horoskopski...

Mirela

Mirela

O meni Vrući razgovori i napaljivanje. Iz Zagreba sam, ako se ne javljam sorry, radim. Na FB su mi neki rekli da nisu dobili mene kada su zvali. U tom slucaju prekinite i pokušaljte ponovno kasnije :). Hvala.   Država stanovanja: Hrvatska...

Tea

Tea

Šibenik i okolica - moje ime je Tea, tražim mušku osobu ili par za zajedničke vruće provode i druženje. Molim da mi se jave samo ozbiljni, na provokacije ne reagiram.   Država stanovanja: Hrvatska Grad: Šibenik Spol: Žensko Horoskopski znak:...

Online dopisivanje s drugom curom – je li to varanje?

Suvremena tehnologija omogućila nam je da budemo povezani s ljudima iz cijelog svijeta, a dopisivanje je postalo jedan od najčešćih oblika komunikacije. No, što se događa kada dopisivanje prelazi granice prijateljstva i počinje se smatrati varanjem? Mnogi ljudi vjeruju da je komunikacija s drugom djevojkom dok ste u vezi, prevara. To se događa jer konstantna komunikacija putem poruka može stvoriti emocionalnu povezanost koja može naštetiti vašem odnosu.

Ako imate potrebu skrivati svoju komunikaciju od partnera, to ukazuje na to da nešto nije u redu. Ipak, neki misle da je komunikacija s drugim djevojkama prihvatljiva, sve dok se ne prelazi granica prijateljstva. Ako se dopisujete s nekim samo zato što vam je dosadno ili želite nekoga s kim ćete moći razgovarati o nekim stvarima koje ne možete s partnerom, to može biti opasno.

Važno je razumjeti da granice varanja nisu uvijek jasne. Ono što jedna osoba smatra varanjem, druga osoba može smatrati prijateljstvom. Stoga je važno da vi i vaš partner razgovarate o tome što smatrate varanjem i gdje su granice dopisivanja u vašoj vezi.

Na kraju krajeva, komunikacija s drugim djevojkama dok ste u vezi može biti rizična i dovesti do problema u vašem odnosu. Ako imate potrebu skrivati svoju komunikaciju od partnera, to ukazuje na to da nešto nije u redu. Važno je razgovarati s partnerom o tome što smatrate varanjem i gdje su granice dopisivanja u vašoj vezi.

 

Granice dopisivanja u vezi – kako znati gdje prestaje prijateljstvo, a počinje varanje?

Granice u vezi su važne i važno je znati gdje prestaje prijateljstvo, a počinje varanje. Kada se radi o dopisivanju s drugim curama, granice mogu biti mutne i teško ih je odrediti. Jedan od načina da se utvrdi granica je razmišljanje o tome kako biste se osjećali da vaš partner radi isto što i vi.

Ako vam se ne bi svidjelo da vaš partner dopisuje s drugom djevojkom na način na koji vi to radite, to bi mogao biti znak da prelazite granicu. Drugi način da se utvrdi granica je razgovor s partnerom. Važno je da oboje budete otvoreni i iskreni jedno prema drugome. Razgovarajte o tome što smatrate prihvatljivim i što ne, te postavite jasne granice.

Ako se osjećate nesigurno u vezi s dopisivanjem vašeg partnera s drugim curama, važno je da to razgovarate s njim. Možda postoji neki razlog zašto se osjećate nesigurno, a to bi moglo biti rješivo razgovorom. U svakom slučaju, važno je da u vašoj vezi postoji povjerenje i poštovanje.

Ako se osjećate kao da prelazite granicu, vjerojatno i prelazite. Ako se osjećate kao da vaš partner prelazi granicu, važno je da to razgovarate s njim i postavite jasne granice. Dopisivanje s drugim curama može biti prijateljsko i neškodljivo, ali može biti i opasno ako se prelaze granice. Važno je da u vašoj vezi postoji jasno razumijevanje granica i da se oboje pridržavate tih granica.

 

Kako razgovarati s partnerom o dopisivanju s drugim curama?

Razgovor s partnerom o dopisivanju s drugim curama može biti težak, ali je važan za održavanje zdrave veze. Evo nekoliko savjeta kako započeti razgovor: 1. Budite iskreni i otvoreni. Recite svom partneru kako se osjećate i zašto želite razgovarati o dopisivanju s drugim curama. 2. Budite spremni slušati.

Vaš partner također ima pravo izraziti svoje mišljenje i osjećaje. 3. Postavite jasna pitanja. Pitajte svog partnera što smatra prihvatljivim, a što ne, te postavite jasne granice. 4. Razgovarajte o svojim potrebama.

Recite svom partneru što vam je važno u vezi i što vam smeta u vezi s dopisivanjem s drugim curama. 5. Budite spremni na kompromise. Možda ćete morati pronaći kompromis koji će zadovoljiti oboje. 6. Nemojte optuživati.

Umjesto toga, izrazite svoje osjećaje i pokušajte razumjeti partnerove osjećaje. 7. Razgovarajte o povjerenju. Važno je da u vašoj vezi postoji povjerenje i da se oboje pridržavate dogovorenih granica. Dopisivanje s drugim curama može biti opasno ako se prelaze granice, ali može biti i prijateljsko i neškodljivo ako se pridržavate dogovorenih granica. Važno je da u vašoj vezi postoji jasno razumijevanje granica i da se oboje pridržavate tih granica. Ako vam je neugodno zbog komunikacije vašeg partnera s drugim djevojkama, važno je da s njim razgovarate o tome i zajedno pronađete rješenje koje će biti prihvatljivo za oboje.

Sexy adresar

Larisa – Dubrovnik

Larisa – Dubrovnik

Moje ime je Larisa, iz Dubrovnika sam i tražim situiranog muškarca koji bih mi kupio pokoji poklon ili me počastio večerom. Obožavam izlaske, putovanja, druženje, zabavu. U krevetu volim isprobavati razne seks poze, sex igračke, perverzije.

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 99)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Grad: Dubrovnik
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Rak
Visina: 173 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 99)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

Tagovi: Ona traži njega Dubrovnik, ona traži njega, upoznavanje Dubrovnik, sex Dubrovnik, Djevojke za seks Dubrovnik

Sex Varaždin

Sex Varaždin

Vruća sam i neobuzdana, uvijek napaljena i željna, tražim Taticu da me kazni. Ne jamčim poslušnost, ali sigurna sam da ćemo pronaći nešto zajedničko. Varaždin i okolica. Javi mi se. Muškarci 25 do 50 godina. Poželjno 18+ cm, ali nije uvjet :).

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 98)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Grad: Varaždin
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Blizanci
Visina: 178 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Plava
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 98)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

Tagovi: Ona traži njega Varaždin, ona traži njega, upoznavanje Varaždin, sex Varaždin, Djevojke za seks Varaždin

Klara – Nova Gradiška

Klara – Nova Gradiška

Moje ime je Klara, tražim muškarca iz NG za seks. Veza me ne zanima. Molim da mi se jave muškarci od 20-40 godina. Ne smeta mi ako si oženjen. Parovi i djevojke stop!

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 97)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Grad: Nova Gradiška
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Bik
Visina: 169 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Plava
Boja kose: Smeđa
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 97)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

Tagovi: Ona traži njega Nova Gradiška, ona traži njega, upoznavanje Nova Gradiška, sex Nova Gradiška, Djevojke za seks Nova Gradiška