Da li je varanje online dopisivanje s drugom curom?

Ivančica

Ivančica

O meni Slobodna plavuša traži slobodnog muškarca koji bih podijelio vrijeme i ljubav sa mnom. Moguća ozbiljna veza. Pusa   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 172 cm Izgled:...

Gina

Gina

O meni Radim kao teta u vrtiću, inaće zabavna i komunikativna. Tražim isto tako komunikativnog muškarca za druženje i zabavu, možda i nešto ozbiljnije.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak:...

Maja

Maja

O meni Moje ime je Maja, usamljena djevojka, želi upoznati mušku osobu za vezu.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 172 cm Izgled: Normalan Boja očiju: Zelena Boja kose: Smeđa...

Lory

Lory

O meni Medicinska sestra, volim dobru zabavu, maženje, druženje. Ako si za druženje i upoznavanje javi mi se.   Država stanovanja: Hrvatska Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 171 cm Izgled: Normalan Boja...

Karla

Karla

O meni Pusa   Država stanovanja: Hrvatska Županija stanovanja: Zagreb Mjesto stanovanja: Zagreb Spol: Žensko Horoskopski znak: Visina: 172 cm Izgled: Normalan Boja očiju: Zelena Boja kose: Plava Ljubavni status: Slobodna Sexualna...

Online dopisivanje s drugom curom – je li to varanje?

Suvremena tehnologija omogućila nam je da budemo povezani s ljudima iz cijelog svijeta, a dopisivanje je postalo jedan od najčešćih oblika komunikacije. No, što se događa kada dopisivanje prelazi granice prijateljstva i počinje se smatrati varanjem? Mnogi ljudi vjeruju da je komunikacija s drugom djevojkom dok ste u vezi, prevara. To se događa jer konstantna komunikacija putem poruka može stvoriti emocionalnu povezanost koja može naštetiti vašem odnosu.

Ako imate potrebu skrivati svoju komunikaciju od partnera, to ukazuje na to da nešto nije u redu. Ipak, neki misle da je komunikacija s drugim djevojkama prihvatljiva, sve dok se ne prelazi granica prijateljstva. Ako se dopisujete s nekim samo zato što vam je dosadno ili želite nekoga s kim ćete moći razgovarati o nekim stvarima koje ne možete s partnerom, to može biti opasno.

Važno je razumjeti da granice varanja nisu uvijek jasne. Ono što jedna osoba smatra varanjem, druga osoba može smatrati prijateljstvom. Stoga je važno da vi i vaš partner razgovarate o tome što smatrate varanjem i gdje su granice dopisivanja u vašoj vezi.

Na kraju krajeva, komunikacija s drugim djevojkama dok ste u vezi može biti rizična i dovesti do problema u vašem odnosu. Ako imate potrebu skrivati svoju komunikaciju od partnera, to ukazuje na to da nešto nije u redu. Važno je razgovarati s partnerom o tome što smatrate varanjem i gdje su granice dopisivanja u vašoj vezi.

 

Granice dopisivanja u vezi – kako znati gdje prestaje prijateljstvo, a počinje varanje?

Granice u vezi su važne i važno je znati gdje prestaje prijateljstvo, a počinje varanje. Kada se radi o dopisivanju s drugim curama, granice mogu biti mutne i teško ih je odrediti. Jedan od načina da se utvrdi granica je razmišljanje o tome kako biste se osjećali da vaš partner radi isto što i vi.

Ako vam se ne bi svidjelo da vaš partner dopisuje s drugom djevojkom na način na koji vi to radite, to bi mogao biti znak da prelazite granicu. Drugi način da se utvrdi granica je razgovor s partnerom. Važno je da oboje budete otvoreni i iskreni jedno prema drugome. Razgovarajte o tome što smatrate prihvatljivim i što ne, te postavite jasne granice.

Ako se osjećate nesigurno u vezi s dopisivanjem vašeg partnera s drugim curama, važno je da to razgovarate s njim. Možda postoji neki razlog zašto se osjećate nesigurno, a to bi moglo biti rješivo razgovorom. U svakom slučaju, važno je da u vašoj vezi postoji povjerenje i poštovanje.

Ako se osjećate kao da prelazite granicu, vjerojatno i prelazite. Ako se osjećate kao da vaš partner prelazi granicu, važno je da to razgovarate s njim i postavite jasne granice. Dopisivanje s drugim curama može biti prijateljsko i neškodljivo, ali može biti i opasno ako se prelaze granice. Važno je da u vašoj vezi postoji jasno razumijevanje granica i da se oboje pridržavate tih granica.

 

Kako razgovarati s partnerom o dopisivanju s drugim curama?

Razgovor s partnerom o dopisivanju s drugim curama može biti težak, ali je važan za održavanje zdrave veze. Evo nekoliko savjeta kako započeti razgovor: 1. Budite iskreni i otvoreni. Recite svom partneru kako se osjećate i zašto želite razgovarati o dopisivanju s drugim curama. 2. Budite spremni slušati.

Vaš partner također ima pravo izraziti svoje mišljenje i osjećaje. 3. Postavite jasna pitanja. Pitajte svog partnera što smatra prihvatljivim, a što ne, te postavite jasne granice. 4. Razgovarajte o svojim potrebama.

Recite svom partneru što vam je važno u vezi i što vam smeta u vezi s dopisivanjem s drugim curama. 5. Budite spremni na kompromise. Možda ćete morati pronaći kompromis koji će zadovoljiti oboje. 6. Nemojte optuživati.

Umjesto toga, izrazite svoje osjećaje i pokušajte razumjeti partnerove osjećaje. 7. Razgovarajte o povjerenju. Važno je da u vašoj vezi postoji povjerenje i da se oboje pridržavate dogovorenih granica. Dopisivanje s drugim curama može biti opasno ako se prelaze granice, ali može biti i prijateljsko i neškodljivo ako se pridržavate dogovorenih granica. Važno je da u vašoj vezi postoji jasno razumijevanje granica i da se oboje pridržavate tih granica. Ako vam je neugodno zbog komunikacije vašeg partnera s drugim djevojkama, važno je da s njim razgovarate o tome i zajedno pronađete rješenje koje će biti prihvatljivo za oboje.

Sexy adresar

Ivančica

Ivančica

O meni

Slobodna plavuša traži slobodnog muškarca koji bih podijelio vrijeme i ljubav sa mnom. Moguća ozbiljna veza. Pusa

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 5)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Županija stanovanja: Zagreb
Mjesto stanovanja: Zagreb
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Djevica
Visina: 172 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Plava
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 5)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min
Gina

Gina

O meni

Radim kao teta u vrtiću, inaće zabavna i komunikativna. Tražim isto tako komunikativnog muškarca za druženje i zabavu, možda i nešto ozbiljnije.

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 6)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min

 

Država stanovanja: Hrvatska
Županija stanovanja: Zagreb
Mjesto stanovanja: Zagreb
Spol: Žensko
Horoskopski znak: Vaga
Visina: 173 cm
Izgled: Normalan
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Smeđa
Ljubavni status: Samac
Sexualna orijentacija: Hetero

 

Kontakt

Tel: 064/50-60-74 (Kod: 6)
tel:0,46€/3,49kn - mob:0,63€/4,78kn min